Camping RoelageVolg Camping Roelage op Twitter Like Camping Roelage op Facebook

Diensten/producten: camping, duurzaam kamperen en leuke activiteiten
Categorie: Camping
Ruiten A Kanaal West V 2a
9561 TP Ter Apel
Gemeente Westerwolde
Mobiel: 06-22821829

E-mail: toon e-mail

Website: www.roelage.nl


Informatie

Kamperen in Westerwolde op Camping Roelage

Hallo, mijn naam is Marleen Platen-Buurman. Ik leid u graag rond over onze mooie kleinschalige gezinscamping.

Camping Roelage ligt in het mooie landelijke Westerwolde in het zuidelijkste puntje van Groningen, vaak gezien als een stukje Drenthe in Groningen. Maar dan met het weidse mooie vergezichten van Groningen en de bossen van Drenthe. De camping is gelegen aan vis- en vaarwater. Onze camping is ooit begonnen als kamperen bij de boer, maar inmiddels zijn we gegroeid naar kleinschalig recreëren in de natuur met boerderijdieren als onze geiten, schapen, pony"s kippen en konijnen en de onze poezen, die altijd wel geaaid willen worden. Samen met de "boer" voeren is voor vele kinderen het hoogtepunt van de dag.
Achter de camping hebben we een eigen speelbos voorzien van wandelpaden en een vijverpartij met speelstrand. In de omgeving van de camping zijn meerdere wandel- en fietsroutes. Ook zijn leuke uitstapjes als Vestingstadje Bourtange dichtbij. Ook de natuurliefhebber komt hier volledig aan zijn trekken, de reeën lopen letterlijk over de camping. U kunt hier genieten van de vele soorten planten en dieren. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig met diverse speelattributen. Tevens bevindt zich op elke veld een zandbak en vuurplaats.

En regent het een keer, dan hebben wij de kindvriendelijke, gezellige recreatieruimte met veel spelletjes, boeken en natuurlijk een TV met kinderzenders. De recreatieruimte is uiteraard duurzaam verwarmd, wel zo prettig als het een dag wat kouder is.Contactpersoon: Marleen Platen, eigenaar