Droomhuren in ZwedenLike Droomhuren in Zweden op Facebook

Diensten/producten: Verhuur vakantiewoning in Zweden (Värmland)
Categorie: Vrije tijd/ontspanning
Backarna 21
684 92 Höje (Zweden)
Gemeente Oldambt
Mobiel: 06-52458022

E-mail: toon e-mail

Website: www.droomhureninzweden.nl


Informatie

Droomhuren in Zweden Höje (Zweden) Droomhuren in Zweden Höje (Zweden)

VAKANTIEHUIS IN ZWEDEN HUREN?
Een huis midden in de natuur

Värmland, een vakantiebestemming om nooit te vergeten.
Bent u op zoek naar een nieuwe vakantie ervaring en wilt u iets bijzonders? Iets buiten de platgetreden paden van het geijkte aanbod van de reisbureaus? Kies dan een vakantie midden in de prachtige ongerepte natuur van de Zweedse provincie Värmland waar de zomers warm en loom zijn en de winters koud met veel sneeuw en krakende vorst.

Geniet van een verblijf in een knus huis, mooi gelegen in prachtige bossen met veel paden en bruggetjes, om te genieten van lange schitterende wandelingen. Er zijn in Värmland ontelbaar veel prachtige gebieden met ongerepte natuur, bossen en meren met diverse gelegenheden voor watersport, vissen of zomaar te genieten.

Zweeds met een Nederlands tintje
Een stukje Nederland in Zweden, ons vakantiehuis in Värmland.

Ons vakantiehuis kunt u gerust Zweeds met een Nederlands tintje noemen. Gelegen aan een doorgaande weg, dus eenvoudig te vinden met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en met aan de achterkant van het huis de rijke bossen van Värmland.
De drie kamers in het huis zijn comfortabel ingericht met een fraai uitzicht op het bos. Buiten het huis zijn er diverse zitjes gecreëerd, er is een barbecueplaats en een ruimte voor een gezellig kampvuur.

Kanovaren op Klaralven, elanden spotten, waterpret in Sunne.

Zweden is een vakantieland bij uitstek. U kunt helemaal onthaasten en tot rust komen in de prachtige natuur. Twee derde van de oppervlakte van Zweden is bebost. Het zuivere schone lucht is een weldaad voor lichaam en ziel. Zweden kent het zogenaamde Almans recht, wat betekent dat men overal kan wandelen, zwemmen en overnachten in de natuur mits er geen verbodsbord staat. Op veel plaatsen is vissen mogelijk en de kans dat u met een mooie zalm of een paar verse forellen naar huis gaat is zeker niet denkbeeldig.Contactpersoon: René van Driel, eigenaar

René van Driel eigenaar Droomhuren in Zweden